Make a Room Reservation at Arthotel Dulac, Amsterdam

Art Hotel Dulac is een nieuw viersterrenhotel in het centrum van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een monumentaal bankgebouw aan de Haarlemmerstraat en heeft 24 kamers. De inrichting is geheel verzorgd door COCO-MAT, bekend van hun natuurlijke slaapproducten, bedlinnen, handdoeken en meubelen voor huis en hotel.

In iedere kamer hangt een van de exclusieve schilderijen van Kourosh Ajamlou en verscheidene elementen van het hotel zijn beschilderd door deze kunstenaar.

Het hotel ligt op minder dan vijf minuten loopafstand van het Centraal Station. Van hieruit vertrekken de hele dag trams, bussen, rondvaartboten en metro’s om u naar alle uithoeken van de stad te vervoeren. Vele hotspots zijn echter gemakkelijk te voet te bereiken, zoals de Jordaan, de Dam, de grachtengordel, en diverse winkels, musea, en restaurants.

De Haarlemmerstraat werd zowel in 2007 als nu weer in 2012 verkozen tot ‘leukste winkelstraat van Nederland’ door het toonaangevende NLStreets.

Het uizicht vanuit de kamers aan de voorzijde geeft een typisch Amsterdams beeld weer. De Panorama Suite heeft een fenomenaal uitzicht over de gehele stad met een bereik tot aan Schiphol!
In onze COCO-MAT bedden kunt u genieten van een comfortabele nachtrust, zoals u van een vier sterren hotel mag verwachten.

We ontvangen onze gasten met plezier in het bijbehorende restaurant Dulac. Hier kunt u terecht voor het ontbijt, de lunch, het diner, of gewoon voor een borrel.