Make a Room Reservation at Casa Estivill, Montsant

Casa Pairal del s. XVIII rehabilitada l’any 2004, per tal de convertir-la en residència de turisme rural tot i conservant-ne la seva riquesa arquitectònica i millorant-ne la qualitat dels serveis.

Situada a la Plaça de la Vila, en ple centre de Cornudella, consta d’una planta baixa a dos nivells on hi trobem el vestíbul, una sala d’estar, el menjador i una cuina totalment equipada. Les plantes primera i segona disposen de sis habitacions dobles, totes elles equipades amb bany, televisió per cable i calefacció. La casa disposa d’una planta golfes, reconvertida en una sala comunitària amb llar de foc i una terrassa amb vistes a la Plaça, la serra del Montsant i Siurana.

La decoració ha estat respectuosa i armònica amb l’edifici havent-se restaurat els mobles recuperats de les antigues golfes de la casa. En aquest aspecte, cal destacar dos elements també rehabilitats: el celler soterrat que encara conserva els cubs i una petita capella a la façana de la casa, dedicada a l’antic patró del poble, Sant Julià.