Make a Room Reservation at L’Opera Guest House, Sofia

Добре дошли в къща за гости L’Opera
Имаме удоволствието да Ви поканим, в напълно обновената, реставрирана и разширена Къща за гости “Л’Опера”. Можем да се похвалим, с новите ни Двойни луксозни стаи, Двойни стандартни стаи и Двойни стаи с две отделни легла, както и с новия ни салон за хранене. Официалното ни откриване е на 07.10.2013г. , от когато нашите гости могат да заповядат и да се наслядят на спокойствие и комфорт, в самия център на София.

Къща за гости “Л’Опера” се намира в центърa на град София, на улица “Париж” №8, в непосредствена близост до Националната Опера, от където произлиза и името ѝ. Тя е удобна за хора, идващи по бизнес в града, за хора на изкуството, също и за чуждестранни туристи. Това се дължи на отличната централна локация и близостта до забележителностите на града, като Kатедрален храм „Александър Невски”, Национален театър „Иван Вазов”, Сатиричен театър, Национална художествена галерия, Министерски съвет, Президентство на Република България и много други.

Освен с централното си разположение Къщата предлага приятна, тиха обстановка, усмихнат и благоразположен към клиентите персонал.

С гостоприемство, уютна обстановка, качествено обслужване и съвременни удобства, гарантираме приятния отдих на нашите гости …