Make a Room Reservation at Villa Wambacherbos, Tegelen

Bent u op zoek naar een sfeervol verblijf, waarbij uw wensen onze zorg mogen zijn, dan bent u aan het juiste adres.
Na twintig jaar van omzwervingen over de wereld, waarbij we hebben geleerd wat gastvrijheid betekent, hebben we besloten onze droom waar te maken:
zelf de gastvrijheid bieden die wij eerder steeds weer hebben ervaren.
Wij vinden het belangrijk dat u een heerlijk bed heeft, dat het ontbijt niets te wensen laat, dat u ons mag leren kennen en dat u graag weer terugkomt.
U kunt gebruik maken van ons buitenzwembad en de nieuw aangelgde tuin met vijverpartij en tuinhuis met veranda alwaar u kunt bbq´en, gezellig tafelen of gewoon chillen bij de ondergaande zon.
Bezoek Europa´s groenste gemeente: het bruisende Venlo (5 minuten), de prachtige Maas (3 km), Nederlands winkelstad nummer 1 Roermond, met Europa´s beste Designer Outlet Center (10 minuten), mondain Düsseldorf (30 minuten), heerlijk Maastricht (40 minuten) en ook de voetsporen van Karel de Grote in Keulen en Aken (beiden 50 min) mag u niet missen.
Natuurlijk kunt u ook gewoon de rondom het huis gelegen natuurgebieden van de Maasduinen in wandelen of fietsen en herten en zwijnen ´spotten´.
2015 is het jaar van de Passiespelen in Tegelen. Het vijfjaarlijkse spektakel vindt plaats van mei tot en met september.

Bevriende B&B´s in de omgeving van Tegelen:
B&B ut huuske van Drienke