Rent A Car At Prishtina Airport

Please choose your language settings at the bottom of our car rental search box and get started renting your car! Our default language is English.


Eksploroni Botën e Autolux Rent a Car

Shërbimet që ne i ofrojmë.
Shërbimet që ne i ofrojmë.

Duke filluar nga veturat më ekonomike e deri tek veturat më luksoze, përfshirë këtu kombi dhe jeep prej 7 deri 9 ulëse. Në raste speciale bëjmë bartjen e klientëve në të gjitha vendet e rajonit.

Historiku, themelimi dhe synimet tona…
Historiku, themelimi dhe synimet tona.

Me një eksperiencë të gjatë me më shumë se 10 vite duke qëndruar çdo herë besnik ndaj kilentëve, me produktet dhe shërbimet më kualitative në vend si dhe çmimet më të volitshme…
6 arsye pse duhet të zgjedhni Autolux Rent a Car.
6 arsye pse duhet të zgjedhni Autolux Rent a Car.

1. Më shumë se 10 vite eksperiencë me shërbime ndaj klientëve. 2. Çmimet më konkuruese në treg 3. Qarkullimi i veturave në të gjitha shtetët e rajonit
etj.